Dames petten

Aantal gevonden producten: 31
Sorteer op

Petten voor dames

We geven het toe: we zijn fan van de pet. Petten maken je streetstyle look af, maar ze zijn ook perfect om een andere outfit een knipoog te geven en net wat meer casual te maken.
We stalen natuurlijk eerst de petten en caps van onze vriend, maar nu ze er ook voor dames zijn, kunnen we ze net zo goed zelf aanschaffen. Daarom hebben we speciaal voor de dames die ook een pet of cap willen dragen alle webwinkels afgespeurd naar de leukste exemplaren voor dames. En we hebben ze gevonden! Daarom staan ze nu hier, speciaal voor jou, op deze pagina. Kies je favoriete exemplaar zodat je nooit meer de pet van je vriend hoeft te stelen.

Petje af voor deze dames petten

Tegenwoordig gebruiken we dames petten om een heus fashion statement te maken, maar ze zijn oorspronkelijk ontworpen om gewoon praktisch te zijn. Ze komen namelijk uit de honkbalwereld, vandaar dat het ook wel eens baseball caps worden genoemd. De ouderwetse baseball caps hadden echter een veel langere klep en een knoop bovenop. Ze werden tijdens het honkballen gebruikt om te voorkomen dat de zon in het gezicht van de spelers scheen. Omdat honkbal zo populair was, is het uitgegroeid tot fashion item. Tegenwoordig zijn de kleppen een stuk korter en vaak ook breder. Deze worden meestal ook achterstevoren of schuin gedragen - puur als fashion statement. Duik dus snel in het ruime aanbod aan dames petten dat we hier voor je klaar hebben gezet en kies jouw favoriete exemplaar zodat jij dat fashion statement kunt maken!