Dames riemen

Wie denkt dat dames riemen alleen zijn gemaakt om je afzakkende broek omhoog te houden, heeft het fout. Riemen zijn veel meer dan alleen functionele dingen. Ze zijn een onderdeel van je outfit! 

Riemen voor dames

Een mooi riempje kan heel veel doen voor een outfit. Maar waar vind je nou al die mooie dames riemen? Nou, op Highclassfashion.nl natuurlijk! Wij hebben in de bekendste webshops doorgespit opzoek naar de meest fashionable riemen voor dames. Al die riemen vind je hier. Zo kun jij gemakkelijk je favoriete exemplaar vinden die je vervolgens handig online kunt shoppen. Super handig, toch? Op deze manier kom jij altijd op je beste voor de dag.

een damesriem, Daar zakt je broek niet vanaf

Dames riemen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Dit zorgt ervoor dat je ze op veel verschillende manieren kan dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smalle tailleriempjes? Deze kun je gemakkelijk over een wijdvallende jurk dragen. Op deze manier creëer je een compleet andere look terwijl je ook nog eens je lichaam op de juiste plaatsen accentueert. Een brede riem kan aan de andere kant ook een erg leuk effect geven. Draag bijvoorbeeld eens een skinny jeans met een lang, basic shirt. We horen je denken: “Is dat niet een beetje saai?” Ja, dat vinden wij ook. Maar draag een brede riem over je shirt op je heupen, doe er een leuke ketting bij om en je look is al ineens heel anders! Dames riemen zorgen er dus niet alleen voor dat je broek niet afzakt, maar ze zorgen er ook nog eens voor dat je er geweldig uitziet.