Heren bretels

Aantal gevonden producten: 30
Sorteer op

Bretels voor heren

Ben je geen fan van een riem, maar wil je toch dat je broek omhoog blijft? Of wil je jouw look gewoon net dat beetje extra geven zodat je er tussenuit springt? Dan zijn heren bretels echt iets voor jou.
Heren bretels zijn bij uitstek de accessoires die perfect passen bij de stijl van mannelijke modeliefhebbers. Je kunt ze namelijk zowel casual als voor een nette look dragen. Ga je voor casual? Dan draag je de bretels met een spijkerbroek en een blouse met een aantal knoopjes open. Je kunt ze in dit geval ook los laten hangen als je dit zou willen. Voor de zakelijke look draag je ze aan je pantalon op een witte blouse en draag je je jasje of blazer er gewoon overheen. Ze komen dan tevoorschijn als je je jasje open draagt of uitdoet. 

Casual en chique

Van oorsprong zijn heren bretels puur en alleen gemaakt om je broek omhoog te houden. Dit komt uit de tijd dat er nog geen maatpakken bestonden. Ook werden bretels veel gedragen door werklui. Hierdoor zorgen ze ook voor die preppy look. Tegenwoordig kunnen kleren natuurlijk gewoon op maat worden gemaakt, dus zijn bretels eigenlijk overbodig. Maar toch zijn ze de laatste jaren weer helemaal terug in het modebeeld dankzij barista’s uit hippe koffiebarretjes in New York. Vroeger moesten bretels zo onopvallend mogelijk worden gedragen, maar nu mogen ze weer helemaal gezien worden. Kies dus de kleur en het model dat past bij jouw stijl en laat je van je beste kant zien!