Heren manchetknopen

Dat jij stijl hebt, is zeker. Jij bent de man waar iedereen mee gezien wil worden. Maar… er mist nog iets. Je hebt je pak, je stropdas, nette schoenen, maar geen manchetknopen!

Manchetknopen voor heren

Wil je echt een autoriteit uitstralen, dan mogen manchetknopen niet ontbreken aan je outfit. Manchetknopen zijn er in veel verschillende varianten. Let er goed op welke je kiest, want ze moeten wel bij je pak en de juiste gelegenheid matchen. Zo heb je de klassieke heren manchetknopen die gemaakt zijn van metaal. Deze staan erg goed bij donkerblauw, zwart en grijs. Voor de complete look laat je ‘m matchen met je horloge. Dan heb je ook nog de zijden variant, die beter past bij een gekleurd pak omdat ze voor een zomerse look zorgen. Deze heren manchetknopen noemen ze ook wel eens apenballetjes, apenknuistjes of Turkse knoop.

Altijd stijlvol voor de dag

Heren manchetknopen zorgen al jaren voor een super stijlvolle look. Ze zijn ook ontworpen om status aan te geven. In de zeventiende eeuw werden ze namelijk alleen gedragen de elite. Tweehonderd jaar later waren ze de accessoire voor de stijlvolle gentleman. Dat is het nu nog steeds. Op Highclassfashion.nl vind je daarom ook de beste manchetknopen zodat jij altijd netjes voor de dag kunt komen. De manchetknopen zie je altijd, omdat ze aan de mouw van je overhemd zitten. Deze komt altijd onder je pak uit, zodat je altijd gegarandeerd bent van een chique look. Shop nu gemakkelijk je de mooiste heren manchetknopen online op Highclassfashion.nl