Heren mutsen

een muts In elke kleur

Ja mannen, we weten dat jullie het liefst niets op jullie hoofd hebben behalve haar. Een enkele modieuze man met een collectie hoedjes en petten daargelaten. Maar als de winter zijn intrede heeft gedaan wordt je hoofd toch wel echt koud, en zeker je oren!
Highclassfashion.nl
heeft voor heren een goede selectie van herenmutsen voor je op een rijtje gezet. 

Je vindt hier mutsen in elke kleur die je wilt. Zo hebben we mutsen in zwart en grijs, sommige grof gebreid, de andere wat fijner. Heb je wat meer lef, ga dan eens voor een gekleurde muts. Heb je een neutrale kleur jas, zoals zwart of legergroen, dan kun je dat heel goed combineren met een oranje of goudbruine muts. Ga je voor matchy-matchy, zoek er dan een sjaal in dezelfde kleur bij. Je zult zien dat je dan een geheel krijgt in je outfit. Combineer je je muts met een sjaal waarin in de kleuren van je muts of jas in zit, zorgt voor een minder duidelijk gestylede outfit, maar wel een kloppend geheel. Naast verschillende kleuren zijn er natuurlijk ook verschillende modellen onder de herenmutsen. De beanie is een muts met een standaard vorm, vaak gebreid en de onderkant is omgeslagen. De oversized beanie daarnaast heeft meer stof dan je hoofd kan bedekken, en daardoor hebben deze mutsen een speelse soort flap op je hoofd. Dit staat lekker nonchalant!

Pot gel mee

Heren, wij weten natuurlijk ook wel dat je haar in de war gaat door een muts. Maar soms moet je ook denken aan de verzorging van je lijf en leden. Een muts zorgt er voor dat je het veel warmer hebt. En hoewel we niet op de Noordpool leven, zijn herenmutsen echt geen overbodige luxe! Ons advies: neem gewoon een beetje gel mee - bij drogisterijen kun je mini’s kopen, zodat je geen grote pot hoeft mee te nemen - en doe je haar pas wanneer je aankomt op locatie. Het kost iets meer moeite, maar dan heb je wel warme oren!