Heren oorwarmers

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Warme oren, perfecte haren

Koud buiten? Als je je eenmaal hebt ingepakt en je de kou trotseert, dan kun je soms wel eens beseffen dat je toch iets vergeten bent. Heb je wel eens gedacht aan oorwarmers?
Het voordeel van heren oorwarmers is dat je haar niet helemaal door de war gaat. Als je je haar al gedaan hebt, en je doet de oorwarmers voorzichtig over je hoofd heen, dan blijft je kapsel in model én je oren blijven warm. Vergeet je oorwarmers niet ook weer voorzichtig af te doen. Je haar zit dan misschien een beetje plat, maar dat heb jij zo weer in model toch? Als je je look op elkaar afstemt zijn die oorwarmers echt zo gek nog niet. Onze tip: houd het een beetje neutraal en leid eventueel de aandacht af met een mooie gekleurde sjaal. Als je bijvoorbeeld een zwarte jas hebt, koop dan zwarte oorwarmers en een sjaal met kleur of een patroon. Je sjaal zal dan opvallen, en die oorwarmers, daar let niemand meer op.

Merken

Een leuk merk voor heren oorwarmers is Eisbär. Dit merk maakt hippe gebreide oorwarmers, in neutrale kleuren zoals zwart. Op de voorkant vind je bijvoorbeeld een afbeelding van, jawel, een ijsbeer! De oorwarmers van Horsefeathers zijn wat minder opvallend dan die van Eisbär. De oorwarmers zijn er in verschillende grijstinten, en zijn fijn gebreid, waardoor ze wat strakker langs je hoofd zitten en minder in het oog springen. De oorwarmer van Barts houden qua knit eigenlijk het midden tussen de oorwarmers van Eisbär en Horsefeathers. Ze zijn wel gebreid, maar iets minder grof dan die van Eisbär. Ze zijn wel wat opvallender: felblauw en feloranje! Kies de heren oorwarmer die bij jou past.