Heren riemen

Voor die ene broek die steeds afzakt, heb je natuurlijk een riem nodig. Maar dat ene oude ding dat je al jaren hebt, kun je echt niet dragen bij je pak. Hiervoor heb je stijlvolle riem nodig. Tijd voor iets nieuws!

Riemen voor heren

Voor heren riemen ben je bij Highclassfashion.nl aan het juiste adres, want wij hebben hier de allermooiste heren riemen hier voor je klaargezet. Iedere stijlvolle man weet het namelijk al: heren riemen zijn er tegenwoordig namelijk niet meer alleen om je broek omhoog te houden, maar ze moeten er ook goed uitzien. Heren riemen mogen namelijk weer helemaal gezien worden. Sla dus snel een aantal goede heren riemen in, want hier op Kledingvinder.nl hebben we ze in overvloed. 

Stijlvol je broek omhoog houden

Ook in het land van heren riemen zijn er oneindig veel verschillende varianten. Ga voor een grote gesp van merken als Tom Tailor of Diesel voor een stoere look. Ben je toch meer op zoek naar een riem die je goed kunt dragen bij je pak en die dus netjes oogt? Dan moet je in ieder geval de gouden regel in je achterhoofd houden: match je riem altijd met je schoenen. Altijd? Ja, altijd. Bij bruine schoenen draag je dus een bruine riem, want als je in dat geval een zwarte heren riem draagt, is dat echt een mismatch. Wat betreft de gesp draag je bij een pak altijd een subtiele, strakke gesp. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat de lengte van je riem goed is. Dit kun je makkelijk opmeten met een meetlint om je middel. Zo kom jij altijd goed voor de dag!