Heren strikken

Aantal gevonden producten: 73
Sorteer op
Vorige
1 2

Strikken voor heren

Ben jij een man die altijd stijlvol voor de dag wil komen en een onuitwisbare indruk wil achterlaten? Ruil je stropdas dan eens in voor een heren strik. Een vlinderdas zorgt voor een compleet andere en eigenzinnige look.
Heren strikken zijn speciaal ontworpen voor een stijlvolle en elegante look. Rond 1650 werd de accessoire voor het eerst gedragen in Frankrijk. Toentertijd waren ze eigenlijk allemaal wit en werden ze vooral door aristocraten gedragen bij formele en zakelijke gelegenheden. Gelukkig mogen wij tegenwoordig genieten van veel meer verschillende kleuren heren strikken, en is het ook acceptabel om ze te dragen bij een casual outfit. 

Altijd op je best met een vlinderstrik

De allerbeste heren strikken vind je hier op Highclassfashion.nl. Zo weet je altijd zeker dat je bij iedere gelegenheid voor de dag kunt komen. Een zwart klassiek exemplaar is echt onmisbaar in jouw kast, voor die speciale gelegenheden. Maar ook als je gaat trouwen kun je hier geschikte heren strikken vinden voor bij jouw pak. Er zijn hier zelfs exemplaren te vinden die je niet meer hoeft te strikken, voor als je het toch te lastig vindt. Wil je je er toch aan wagen? Zoek dan eens online tutorial video’s over hoe je vlinderstrikjes moet strikken. Draag je strikje ook eens op een geblokte blouse met bretels en een lichte broek met omgeslagen pijpen en lage sneakers. Zo wordt jij ongetwijfeld een trendsetter!