Heren stropdassen

Heren stropdassen zijn echte mode musthaves voor mannen. Of je ze nou iedere dag draagt of eigenlijk nooit, het is verstandig om in ieder geval één stropdas in je kast te hebben liggen voor het geval die ene gelegenheid zich voordoet.

Aantal gevonden producten: 3
Sorteer op

Stropdassen voor heren

Dat belangrijke sollicitatiegesprek, die eerste date of dat ene feestje van je ouders. Waar je je stropdas ook draagt, je weet zeker dat je een aantal vrouwenogen op je gericht krijgt. Heren stropdassen laten je namelijk lijken alsof je belangrijk en erg intelligent bent. Als er iets is wat vrouwen aantrekkelijk vinden, dan is dat het wel. Met een stropdas weet je dus zeker dat je er geweldig uitziet!

Strik die stropdas wat vaker om

Soms kan het strikken van een heren stropdas je ervan weerhouden om je er een te dragen. Tegenwoordig is dit geen excuus meer, want het internet zorgt ervoor dat je straks precies weet hoe je heren stropdassen op verschillende manieren kan strikken. Zoek eens een tutorial video waarin wordt uitgelegd hoe je een stropdas moet strikken. Na een aantal keer oefenen heb jij het ongetwijfeld onder de knie. Heb je geen zin om heren stropdassen iedere keer opnieuw te strikken als je ze draagt? Dit hoeft ook niet. Als je een van de meest simpele knopen hebt, kun je de lus waar je hoofd doorgaat simpelweg groter maken zodat je ‘m gemakkelijk af kunt doen. De volgende keer dat je ‘m draagt, trek je de heren stropdas weer gewoon over je hoofd en trek je ‘m aan. Een kind kan de was doen!