AGL dames en heren schoenen

Dit typisch Italiaanse schoenenmerk is opgericht in een piepklein stadje. Montegranaro is niet zomaar een plek. Op deze plek kwam de familie Giusti samen besloot moderne damesschoenen te ontwikkelen. Piero Giusti heeft het bedrijf in 1958 gericht en zijn zoon Attilio heeft daarna het bedrijf overgenomen.

Italiaanse roots
Dit typisch Italiaanse schoenenmerk opereert nog steeds vanuit deze Italiaanse regio Marche. Alleen wordt het vandaag de dag gerund door de 3 dochters van Attilio, namelijk: Sara, Vera en Marianna. Dat deze familie passie heeft voor damesschoenen kunnen we wel concluderend uit het feit dat dit merk al meer dan 60 jaar prominent op de markt is.

Ken jij AGL nog als een comfortabele schoen? De dames van Attilio hebben hun schoenen nu omgetoverd tot een nieuwe generatie. Strak, modern en eigentijds. Ze hebben nog steeds aandacht voor comfort en voor pasvorm. Maar deze dames weten ook: fashionista's willen meer!

Elegant en trendy
Dus ben je op zoek naar elegante en trendy schoenen? Gemaakt van het allerbeste leer en andere materialen? Dan ben je bij Atillio Giusti Leombruni aan het juiste adres. Daarnaast is het hele assortiment zeer uitgebreid. Van tassen, tot pumps. En van sneakers tot laarzen. Maar ook voor mooie leren riemen kun je hier je hart op halen. Shopse! 

Aantal gevonden producten: 24
Sorteer op