Assortiment Balmain kleding en tassen

Ben jij op zoek naar de exclusieve collectie van Balmain? Dit Franse merk heeft zowel kleding voor mannen als voor vrouwen. Filter eenvoudig op het gewenste kledingstuk, materiaal of kleur en vind jouw nieuwe pronkstuk. Waarom? Omdat dit Franse modemerk graag gaat voor modern. Ze is dan ook meester in traditionele technieken van couture en borduur- en maatwerk. Maar dat hoeven we jou vast niet uit te leggen!

De haute couture van Pierre Balmain is via Highclassfashion.nl te bewonderen en te bestellen. Balmain staat bekend om zijn krachtige vrouwelijke silhouetten met wespentailles en schoudervullingen. Olivier Rousteing heeft van Balmain opnieuw een geliefd merk gemaakt, onder celebrities en de high-class, iedereen wil zijn kleding dragen.

Ook de originele ontwerpen van Pierre Balmain worden nog graag gedragen, deze vintage haute couture wordt met de jaren alleen maar meer waard. De kleding en tassen van Balmain zijn elegant, tijdloos en niet voor niets nog altijd erg populair onder het modebewuste publiek.

Oprichting
Het was nét na de tweede wereld oorlog toen Pierre Balmain het merk oprichtte. De modewereld was klaar voor nieuwe impulsen en het merk werd dan ook direct opgepikt door de Franse Vogue. Binnen no time werden celebrities, zoals AVA Gardner en Brigitte gesport in de mode-items van Balmain. Het merk kende een gigantische groei, maar zakte later meer op de achtergrond. In 2011 werd het merk nieuw leven in geblazen door Olivier Rousteing. Onder zijn begeleiding kreeg het merk een nieuwe impuls. 

Eigentijdse marketing
Olivier Rousteing zorgde ervoor dat het merk in 2011 explosief groeide door het groot te maken op Instagram. Ze gingen in zee met verschillende celebrities, zoals natuurlijk Rihanna en Kim Kardashian. 

Balmain is er voor de zelfverzekerde vrouw die houdt van een scherp silhouet en vakmanschap. En natuurlijk van luxe stoffen en aansluitende kledingstukken? Ben jij die zelfverzekerde vrouw! Shop jouw kleding bij Highclassfashion.nl.