Marlies Dekkers

vrijdag 21 juli 2017

STORYTELLING

Marlies Dekkers wil de verhalen van krachtige vrouwen vertellen. Denk aan vrouwen zoals Joan d’Arc of Queen Elizabeth. Er zijn genoeg krachtige vrouwen die dienen als inspiratiebron voor haar ontwerpen. Vrouwen zoals Dita von Teese, Britney Spears en Lady Gaga zijn vrouwen die haar ontwerpen met trots dragen. Haar ontwerpen zijn in de Rotterdamse Kunsthal tentoongesteld geweest en in Museum Boijmans Van Beiningen. Nadat ze succes boekte met haar Undressed lijn volgden een herenlijn, swimwear voor vrouwen, nacht-avondkleding en zonnebrillen.

MARLIES DEKKERS EN DE 4 COLLECTIES

Marlies heeft vier collecties namelijk de Signature, Style, Couture en Swimwear. In de Signature collectie vind je de ontwerpen die het meest uitgesproken en iconische zijn. Volgens miss Dekkers zelf is elke item van de gehele collectie een must have voor in de kledingkast. Bepaalde ontwerpen zijn er puur op gericht om lichaamsdelen nog sexier te maken. Denk aan de iconische string met een ontwerp waarbij de onderrug een prachtige afwerking heeft.
De Style collectie is een seizoenscollectie. Wat belangrijke eye-catchers zijn in de modewereld en een hype of trend is dat vind je het terug in de collectie. De Couture collectie is heel speciaal omdat het een zeer uitgebreid proces is en alles met de hand wordt gemaakt. ‘Dare to be’ de slogan van Marlies Dekkers slaat enorm op deze collectie. Swimwear is de laatste collectie

BLACK KEY COLLECTION / HERFST/WINTER 2016 COLLECTIE

In de tweede helft van September wordt de nieuwe collectie van Marlies Dekkers gelanceerd. De sterke vrouw die dit keer als inspiratiebron diende is Pandora; de eerste sterfelijke vrouw op aarde. Ze opende de box waarvan verteld werd dat ze die ‘nooit moest openen’ en ze ontketende alle dingen die diep begraven waren, beiden goed en slecht. De nieuwe collectie viert Pandora’s moed en nieuwsgierigheid. Je decolleté kan je versieren met een prachtig juweeltje: je persoonlijke Black Key!