Let love rule: Valentijnsdag fashion

woensdag 06 februari 2019

Date-fase perikelen

Oei, valt Valentijnsdag dit jaar net in die ongemakkelijke date fase? Misschien een beetje raar om dan meteen met een supergroot cadeau aan te komen. Maar het is ook weer niet dat je helemaal niets wilt doen. Hoe kleed je je daar nou op? Ons advies: kies een mooi, doch comfortabel zittend jurkje waarmee je bent voorbereid op elk mogelijke scenario. Highclassfashion.nl heeft de mooiste jurkjes al voor je uitgezocht.

Langdurige relatie: casual op de bank of alles uit de kast?

Misschien wel de lastigste keuze tijdens Valentijnsdag als je een fijne, steady relatie hebt: ga je voor een wijntje op de bank, of toch een diner in dat ene fancy restaurantje? Wij zweren in ieder geval bij het vieren van deze romantische dag in jullie favoriete restaurant, en ditmaal een Valentijnsmenu en een glaasje prosecco te bestellen. Laat jullie beiden eens in de watten leggen! Natuurlijk vermijd je hierbij de strakke broeken of jurken waarbij je niet lekker kunt uitbuiken: ga liever voor een wijd uitlopend topje en een setje hoge hakken. Vergeet het kanten lingeriesetje niet voor na het toetje.

All the single ladies

Dat je single bent betekent natuurlijk helemaal niets: Valentijnsdag gaat over de liefde, en niets is belangrijker dan een flinke dosis liefde voor jezelf! Bel je beste (single) vriendin op en plan een avondje uit. Bovendien: dat je de dag single begint, betekent nog niet dat je de avond alleen hoeft te eindigen. Wees voorbereid met een nieuw, sexy lingerie setje. Dit geeft je bovendien ook nog eens een fijne dosis zelfvertrouwen!