Zo moeder, zo dochter: matching outfits

zaterdag 24 september 2016

Je ziet het steeds meer: matching outfits tussen moeder en dochter. Dochterlief voelt zich even net zo groot als haar moeder, en mama ziet zichzelf als schattige ‘mini-me’. Natuurlijk is de eigen identiteit van het kind enorm belangrijk, maar soms mag je best een allerschattigst matching setje zijn! De leukste en coolste kleding voor jullie beide vind je in onze webshop. Shop samen een toffe outfit bij elkaar!

Was jij vroeger ook zo’n kind dat in moeders kast dook en alle kleding en schoenen uitprobeerde? Even die mooie pumps uitproberen of die lange jurk aantrekken. Een verkleedpartijtje kan nog steeds als je volwassen bent! Betrek je kind erbij en zoek samen dezelfde outfit uit. Voor speciale gelegenheden of gewoon zomaar doordeweeks. Eén tip: let erop dat het niet té kinderachtig voor jou wordt of te volwassen voor je kind. 

Een passend setje

Het is misschien even zoeken, maar er zijn best wat kledingmerken die matching outfits voor ouder en kind in de collectie hebben. Supertrash en Maison Scotch hebben kleding die, voor volwassenen en kinderen, niet veel van elkaar afwijkt qua fashion thema. Zo zijn jij en je kind voor even hetzelfde, maar toch ook weer op ieders eigen manier uniek.