Feestcollecties voor mannen

dinsdag 17 oktober 2017

Wat je als man ook denkt aan te moeten tijdens de feestdagen, het motto is: ‘niks moet, alles mag’. Deze periode van het jaar mag je uitpakken zoals jij wilt: strak in het pak, casual met alleen een blouse of helemaal fout met een kitscherige kersttrui. De echte daredevils laten zelfs hun baard niet onaangeroerd, want volgens Metro Mode is dé kersttrend voor mannen namelijk ‘de glitterbaard’. Voor wie het liever bij mooie kleding wil houden: heel veel merken hebben prachtige feestcollecties voor heren. In welk kledingtype herken jij je deze feestdagen? 

Het Pak-type

Jij kunt je het meeste herkennen in het type man dat het liefst naar een kerstgala of kerstdiner gaat in pak. Heel veel merken hebben standaard pakken in hun collectie zitten, maar voor de feestdagen komen er speciale stoffen als suède, fluweel en satijn bij. Selected Homme, Topman (van Topshop), Jack & Jones en Esprit bijvoorbeeld hebben tweedelige of driedelige pakken, met stropdas of strik. Kies voor een klassieke zwart-wit-look of ga voor donkerblauw met een lichte glans.

Het Foute-Kersttrui-type

’s Nachts stappen en de volgende dag brak aan het kerstontbijt zitten in een foute kersttrui? Het heeft ook wel z’n charme. Ben jij het type dat wel van wat kitsch houdt tijdens de feestdagen? Kies dan voor een foute trui, over-de-top-pak of andere gekke accessoires. Het merk OppoSuits heeft de meest hysterische pakken te koop, met prints van kerstmannen, sneeuwpoppen, snoepstokken en meer. Let wel: na de kerstdagen mogen de foute outfits weer de kast in. Alleen met carnaval er eventueel weer uithalen.

Het Doe-Maar-Normaal-type

Dit is het type man dat er gewoon leuk uit wil zien tijdens feestjes, of dat nou met kerst is of niet. Dat leuk eruitzien hoeft niet perse te gebeuren met een foute kersttrui of ultrachic pak, dat kan ook prima met een mooie opvallende blouse of een paar blitse schoenen. Ontdek in onze webshop een groot aanbod aan kleding en schoenen geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.