Heren Muts - de top 3 merken van Highclassfashion!

woensdag 22 november 2017

Nudie Jeans

Op de derde plek Nudie Jeans. Een jeans merk die de passie voor fashion weet te combineren met de tradities van denim en de authenticiteit van de stof zelf. Onder de accessoires lijn hebben ze ook een speciale mutsen (beanie) assortiment. Uiteraard vind je de mutsen in onze webshop inclusief hun almachtige slogan; ‘The Naked Truth About Denim’.

Superdry

Op de tweede plek het merk Superdry; het sportieve kledingmerk voor mannen en vrouwen. Een jong merk dat pas in 2003 ontstaan is door het combineren van Japanse graphics, Britse bekwaamheid en Amerikaanse vintage kledingstijl. De unieke details zorgen ervoor dat het merk niet meer weg te denken is uit on straatbeeld. De mutsen zijn bovendien in diverse kleurcombinaties geproduceerd met hun unieke wollen materiaal hebben ze een welverdiende tweede plek in onze lijst.

Scotch & Soda

Op de eerste plek Scotch & Soda; een kledingmerk geboren en getogen in ons eigen Amsterdam. Ontzettend verfrissende kledinglijn met een zeer hoog comfort gehalte. De producten zijn niet alleen betaalbaar maar je merkt ook dat de prijs/kwaliteit verhouding enorm goed is.
Ondanks het gegeven dat het merk al sinds de jaren tachtig bestaat is het pas sinds 2001 dat het opnieuw werd gelanceerd. De mutsen van Scotch & Soda verdienen een eerste plek omdat de accessoires betaalbaar, uniek en uiteenlopend zijn en stiekem ook omdat het merk gewoon uit Amsterdam komt. Zoek, vind en bestel direct jouw favoriete muts hier!