Merk uitgelicht: NIKKIE

donderdag 15 maart 2018

Soapie gone fashion designer: Nikkie Plessen, is hard op weg om haar kledingcollectie NIKKIE onmisbaar te maken in de fashionwereld. Met 350 winkels en acht brandstores is het label één van de snelst groeiende modemerken in Nederland. High class fashion zet dit oerhollandse merk met internationale allure deze week in the spotlights.

De droom om een eigen modelabel te starten ontstond bij Nikkie Plessen na het presenteren van Holland’s Best Fashion Designers in 2010. Niet veel later, in 2011, zag het merk NIKKIE al het levenslicht. Eind 2015 is daar ook het kinderlabel NIK&NIK bijgekomen. Na een lastige start waarbij Nikkie werd beschuldigd van plagiaat in 2013, is het helemaal goed gekomen met de in Amsterdam wonende Utrechtse.

Geen grijs gebied

De nieuwste voorjaarscollectie bestaat uit veel zwarte, witte, paarse en lila kleuren. Broeken, rokjes en t-shirts met patches erop, verfspetters of streepjes. Geen over the top prints, slogans of andere fratsen, maar basic stukken als een leren broek, een minirokje, peplum top, little black dress, mooi wit t-shirt, lange kokerrok, etc. In onze shop vind je de allernieuwste collectie, maar ook geweldige items uit de sale. Veel shopplezier tussen de items van NIKKIE!