Merk uitgelicht: Sissy-Boy

donderdag 12 april 2018

Een echte must-know in ‘merk uitgelicht’, namelijk Sissy-Boy. Net als vorige keer bespreken we ook deze keer een merk van Hollandse bodem. Maak kennis met dit fashion en lifestyle merk, waarvan “leef je leven zoals jij dat wilt” als motto geldt. 

Wie wel eens in een van de veertig winkels in de Benelux is geweest, weet dat het merk erg veelzijdig is: kleding, woonaccessoires, spullen voor in de keuken, badkamerartikelen, tuinmeubelen, speelgoed, voedsel, noem het maar op. Sinds de jaren ’80 focust het merk al op de combinatie van mode en lifestyle. Eigenlijk dus een all-in-one concept. Het doel is om vorm te geven aan de basisbehoeften in het leven, vandaar ook Sissy-Boy’s credo: Life Designed by Sissy-Boy. 

Down-to-earth

Een van de basisbehoeftes is kleding en Sissy-Boy heeft hierin ruime keuze. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze sweater van wit katoen met opgestikte tekens. Of neem bijvoorbeeld deze leuke jurk met aansluitende pasvorm en streepdessin. Naast het eigen merk Sissy-Boy, worden er ook merken als American Vintage, Gsus, en Rains verkocht in hun winkels. Geen drukke prints, felle kleuren of hysterische items. Sissy-Boy focust vooral op goede basics, kwaliteitsstoffen en down-to-earth kleding.