Merk Uitgelicht: Vanilia

dinsdag 13 maart 2018

Vanilia jurk

Voor de echte kwaliteitsliefhebbers onder ons is de Vanilia een fijne verademing in modeland. De jurken zijn absolute musthaves voor je kledingkast. Van casual kleding tot echte eyecatchers. Korte jurken tot lange modellen. De collectie wordt in het eigen atelier in Turkije geproduceerd wat zeer uniek en uitzonderlijk is in de modewereld. In plaats van massaproductie uit Azië, werken er in dit geval vakmensen die met zorg en aandacht de collectie produceren. In de internationale textielindustrie is dit alles behalve de norm. Een kleine rondleiding in het Turkse atelier voor de liefhebbers.

Casual kleding

De lijn bestaat uit vrouwelijke kledingstukken, fris en zeer geschikt voor de stijlvolle dames. Zakenvrouwen die op netwerkborrels rondlopen, wekelijks in de sportschool te vinden zijn en couture kunnen waarderen zullen de collectie op prijs stellen. Alledaagse kleding hoort comfortabel te zitten. Met de juiste accessoires of sieraden kun je je outfit volledig afmaken. En je persoonlijke stijl komt dan helemaal tot uiting.

trenchcoat Dames

De damescollectie van Vanilia is een combinatie van minimalistische kleding en prachtige kleuren paletten. 
Je vindt klassieke items zoals een camel kleurige trenchcoat maar dan altijd met een Vanilia twist. 
Unieke designs vermengt met de groene mentaliteit (zelfvoorzienende lunch) maakt dit merk het absoluut de moeite waard om nader mee kennis te maken.