Online feestjurkjes en jumpsuits shoppen

woensdag 19 december 2018

The most wonderfull time of the year komt er bijna aan: de feestdagen staan namelijk voor de deur. Naast het samenzijn met familie & vrienden, een bezoek aan de kerkdienst, heerlijk eten en cadeautjes uitpakken, is kleding ook een belangrijk onderdeel van de feestdagen. Zowel tijdens kerst als oud & nieuw wil je er uitzien om door een ringetje te halen! Om je een boel winkel- en pas-stress te besparen, kun je op highclassfashion.nl je hele feestoutfit(s) voor de decembermaand samenstellen en eenvoudig online kopen.

Feestelijk en warm tijdens de kerstavond

Een goede outfit combinatie voor de kerstavond is een jumpsuit met hakken of een rok met elegante blouse en enkellaarsjes. Beide outfits kun je met een vest combineren, wat wel zo fijn is als je ‘s avonds bij de kerkdienst verwacht wordt, waar het natuurlijk niet altijd even warm is. Is kerstavond jullie avond om cadeaus uit te pakken? Dan zijn bovenstaande outfits alsnog een goede combinatie. Ook een nette broek met blouse is perfect voor deze avond.

Steel de show in een feestjurk tijdens kerstdagen

Tijdens het kerstdiner schuif jij aan tafel in één van onze elegante feestjurkjes. Naast dat je subliem uitziet, heeft deze outfit ook onze voorkeur tijdens alle eetgelegenheden rondom de kerstdagen. Zit je in een strakke broek aan een uitgebreid feestmaal, dan heb je halverwege de avond als spijt van je kledingkeuze. In een jurk kun je ook nog het één en ander verbloemen, mits je voor de juiste jurk kiest! Leg de nadruk op je mooiste lichaamsdeel door een jurk met split op de rug te kiezen of eentje die hoog uitgesneden is bij je benen. Qua kleur kun je met zwart, rood, groen, goud of zilver nooit verkeerd zitten.

Helemaal in het nieuw tijdens oud & nieuw

De jaarwisseling vier je misschien bij vrienden of familie thuis, of op een van de grote nieuwjaarsfeesten. Wat kun je het beste op deze avond dragen? Ben je van plan om buiten het vuurwerk te bekijken of het nieuwe jaar in te dansen? Dan is onze persoonlijke favoriet toch een elegante high-waist broek met een feestelijke blouse (denk aan veel glitters) of een chique jumpsuit. Wil je toch een jurk dragen dan is een cocktaildress een goede optie om toch fijn in te dansen en er prachtig uit te zien. Maak je outfit af met een sexy pumps en sieraden en je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar!