Musthaves: 8 items die je wilt hebben!

woensdag 11 januari 2017

MUSTHAVES: 8 ITEMS DIE JE WILT HEBBEN!

De meeste vrouwen zullen wel een of meerdere stukken in de kast hebben hangen die altijd kunnen. Het zijn de tijdloze items, zoals de trenchcoat, de pantalon en de pump, die nooit uit de mode raken en overal bij te combineren zijn. Ieder seizoen zijn er echter weer nieuwe updates op dat gebied en ach, die passen er heus ook nog wel tussen. De 8 musthaves van het nieuwe modeseizoen, volgens fashionblogger W in Wonderland.

Tijdloze toppers
Basic kledingstukken
zijn een genot om in de kast te hebben. Neem nou de pantalon, zakelijk en serieus voor op werk met een strakke witte blouse (nog zo’n tijdloze topper) en een mooi gesneden jasje. De pantalon hoeft zeker niet alleen een broek te zijn voor werk. Met een kekke hak eronder, mooie sieraden en een opvallende top kun je zo door naar dat avondje uit. 

Wit wonder
Hetzelfde geldt voor de witte blouse. Het kan o zo sexy staan met een pak aan, casual en cool met een boyfriend jeans en hooggehakte sandaaltjes eronder, of die toffe gebreide trui net dat beetje extra geven door de blouse er onderuit te laten piepen. Helaas is dit smetteloos witte kledingstuk niet echt een allemansvriendje. Ook ondergetekende heeft soms moeite om een witte blouse ook echt wit te houden. Chapeau voor degene die daar wel in slagen.

Stylen maar...
Tijdloze items kunnen soms wat saai worden, want er hangt veelal zwart, wit en grijs in je kast. Vooral als je van kleur houdt en printjes (hoewel printjes vaak snel weer uit de mode raken) is een update van je kast soms zeer welkom. Gelukkig bedenken designers ieder seizoen weer varianten op bijvoorbeeld de klassieke zwarte pump, of de witte blouse. Vaak is er voor ieder wat wils. Soms gaat het ook gewoon om de details. Een witte blouse met een kraagje bezaaid met strasssteentjes is klassiek, alleen dan net even wat spannender.

Acht toppers
De 8 tijdloze basic kledingstukken:

* De pantalon
* De kokerrok
* De little black dress
* De witte blouse
* De trenchcoat
* De pump
* De blazer
* Het t-shirt/De top

Ontbreekt er nog een musthave uit dit rijtje in je kledingkast? Shop ze gemakkelijk in onze webshop