Musthaves: last-minute kerstcadeaus

zaterdag 16 december 2017

Eindelijk is het zover: kerst! Vieren jij en je familie de kerstdagen met cadeautjes onder de boom en heb je nog niet alles compleet? Geen nood, Highclassfashion helpt je bij je last-minute gifts! Niet te moeilijk, maar vast en zeker een schot in de roos. Fijne kerstdagen gewenst!

Misschien ben je er wat over in de stress, misschien ook niet, maar het staat vast dat er nog wat last-minute-musthaves voor je dierbaren moeten komen. In principe weet je wat je wilt hebben, maar er is zoveel moois te vinden op internet dat alles doorpluizen teveel tijd in beslag gaat nemen. Wij selecteren daarom voor jou de leukste cadeautjes, die je uit de brand kunnen helpen! Enkele musthaves hebben we voor je uitgelicht:

Daniel Wellington-horloge

Een enorme hit op vele blogs en Instagram-feeds, het Daniel Wellington-horloge. Een vrij simpel en klassiek horloge, zonder poespas. Daardoor juist een tijdloze investering, voor een fijne prijs. Als het niet zo op de prijs aankomt, kun je ook gaan voor een horloge van topmerk Michael Kors. Dezelfde tijdloze investering, maar met een wat chiquere look.

Flaphoed

Ook een graag geziene gast op veel modeblogs: de flaphoed. Het geeft een outfit een mooie chique finishing touch. Een bad hairday? Hoed op en klaar. Jezelf tegen de zon beschermen? De hoed is de ideale partner in crime. Top of the bill-hoedenmerk Maison Michel is voor velen een paar honderdjes te veel, dus in onze webshop koop je hele goede betaalbare varianten.

Calvin Klein-ondergoed

Op zoek naar iets voor je hippe zus, stoere vriendin of lekker voor jezelf? Trendy ondergoed is dat van Calvin Klein. Niet perse heel sexy, wel van goede kwaliteit en pasvorm. En hoezo niet sexy eigenlijk? Kendall Jenner poseerde onlangs sensueel in een setje van CK en maakte een instant hit van dit ondergoed. Toch liever een iets minder sportief setje? Bralettes zijn hele mooie kruisingen tussen een beha en topje, meestal gemaakt van sexy kant. Deze draag je voor de mooiigheid, want er zit meestal weinig ondersteuning in.

Tasjes

De meeste vrouwen maak je dolgelukkig met een nieuwe tas. En momenteel is alles met faux fur is helemaal hip. Gelukkig heeft High class fashion genoeg tasjes met een (nep-)bontje.