Musthaves voor mannen: Winter Cool

dinsdag 02 januari 2018

Als je dacht dat vrouwen de enige zijn die lyrisch worden van een nieuw seizoen (want: nieuw seizoen = excuus voor nieuwe garderobe), think again. Er zijn ook genoeg mannen die zin hebben om lekkere dikke truien aan te schaffen, nieuwe winterjassen te testen en stoere stappers te proberen. Daarom een blog die is gericht op de coolste wintermusthaves voor mannen. Shop ze! 

Bordeaux

Deze is al eens de revue gepasseerd bij trends voor vrouwen: de kleur bordeaux. Ook mannen misstaat deze kleur zeker niet. Bordeaux is een warme herfst- en wintertint. Het fleurt een spijkerbroek bijvoorbeeld net wat meer op. 

Geintje!

Een beetje fun in een outfit mag wel. De sokken van Happy Socks zijn daarvan het perfecte voorbeeld. De een met stippen, de ander met alle kleuren van de regenboog. Houd je wel van een beetje humor in je outfit? Of voeg je graag wat meer edge toe? Door de grote verscheidenheid aan patronen, kleuren en printjes, kun je voor iedere gelegenheid een passend exemplaar vinden.

Sneakers

Sneakers are still going strong. Ze waren al een enorme hit afgelopen lente en zomer: de witte sneakers. Ook in de herfst en winter kunnen ze gewoon mee. In wit - voor een wat frissere touch aan je outfit, of juist in wat donkere kleuren. Wat minder besmettelijk voor regen-, hagel- en sneeuwbuien. 

Prints

Voor wie niet vies is van een printje is er een scala aan keuzes. Van grafisch, minimalistisch, psychedelisch tot bloemenprint en dierenprints. Kies wat bij jou het beste past en waar je je comfortabel in voelt. Zelfs een klein print-detail is al leuk! 

Lerenjacks

Lerenjacks zijn altijd cool. En eigenlijk passen ze overal bij, in wat voor stijl je ze ook koopt. Het jack in de afbeelding is bijvoorbeeld totally cool door de spijkerstof en de subtiele lamswollen kraag. Maar een sportieve old skool bomber of gedurfde jack van suède is ook zeker een go dit seizoen.

Meer hippe mode checken? Kijk dan eens op de blogs van B4MEN en Adversus voor meer trendnieuws.