Sieraden cadeau geven

woensdag 21 november 2018

De feestdagen komen er aan. Het is altijd weer uitzoeken wat je jouw dochter, vrouw, moeder, oma’s of geliefde cadeau moet geven voor Sinterklaas of Kerst. Heb je wel eens bedacht om een sieraad cadeau te geven?

Waardevol cadeau

Een sieraad cadeau geven is niet alleen waardevol door de prijs en de uitstraling van het sieraad maar geregeld ook door de emotionele waarde. Je hebt altijd een dierbare herinnering aan de gever van dit cadeau. Zeker voor vrouwen is een sieraad een goed kerstcadeau of verjaardagscadeau!

Wat voor sieraad kun je het beste cadeau geven?

Denk eens aan een chique dameshorloge! Een horloge met een slanke band en een niet al te grote klok. Vooral bij petite dames of vrouwen met dunne polsen zal dit prachtig staan. We hebben natuurlijk ook wat grovere banden en grotere klokken in ons assortiment.
Tip: bekijk van te voren welke kleur sieraden de vrouw in kwestie vaak draagt om de juiste keuze tussen goud, zilver of rosé te maken.

Oorbellen kunnen altijd! 
Elegante hangers aan de oren zijn altijd een gewenst cadeau bij de vrouwen. Het voordeel aan oorbellen is dat je niet iemands ringmaat of de polsbreedte hoeft te weten/schatten. Oorbellen passen namelijk altijd. Kies voor elegante knopjes met een edelsteen of parel of voor sierlijke hanger met diamanten. Afhankelijk van de stijl van desbetreffende vrouw en jouw budget natuurlijk. ;)

Speciaal cadeau voor jouw moeder of oma

Verras jouw moeder of oma deze kerst met een armband als cadeau. Een armband valt altijd in de smaak, ongeacht de leeftijd. Kies bijvoorbeeld een armband van Cartier of Buddha to buddha. Maak dit kerst cadeau extra bijzonder door een speciale tekst in de armband te laten graveren.