Zomerse hakken| Inspiratie voor onder elke outfit

woensdag 01 mei 2019

Naast prachtig zwierige zomerjukjes, rokjes en hippe shirts, hebben jouw voeten ook aandacht nodig! Wij geven je tips om jouw outfit af te stylen met prachtige pumps zodat jij stralend over het terras loopt. 

Waarom je nog meer van hakken kan houden

Naast het feit dat een vrouw voor haar gevoel nooit genoeg hakschoenen kan hebben. Zeker wanneer ze een prachtig nieuw exemplaar in een etalage spot! Is af en toe op hakken lopen ook nog eens goed voor onze houding! Met een hak onder je voeten krijg je automatisch een rechtere houding. Je recht je rug en kantelt je bekken om meer stabiliteit bij het lopen te hebben. Daarnaast span je je kuiten aan en liften hakken je billen. Je benen lijken langer en slanker, allemaal positieve veranderingen volgens ons! Mochten wij je nog niet overtuigd hebben dat je toe bent aan een nieuw paar heels? Bekijk dan de pracht exemplaren die wij voor je uitzochten! 

Kleurrijke pumps

De kleurrijke pumps zijn helemaal hip dit moment. En terecht! Met de sprankelende zomerse kleuren van dit moment kun je niet om deze prachtige schoenen heen. Het is letterlijk een feest om op te lopen en een ideale eye-catcher. Naar een wat chiquere gelegenheid kun je jouw outfit wat kleurrijker maken door één van deze mooie pumps onder jouw pak of jumpsuit te dragen. Een populaire keuze is om felrode hakken onder een donkerblauwe jurk te dragen. Wil je wel voor een vrolijke maar iets minder opvallende schoen gaan? Dan is een licht gele pump een goede optie voor jou. Toch heel fris en zomers maar iets minder uitbundig. 

Een paar kleurrijke hakken maken een simpele outfit van jeans en t-shirt direct een stuk chiquer, ideaal voor de lange zomeravonden waarbij je snel vanuit werk een paar items wisselt en direct door gaat naar het terras. 

Elegant met nude hakken

Nude items zijn op dit moment hot fashion-items. Doe mee met deze elegante trend door een paar nude pumps aan te schaffen. Perfect voor onder zomerse outfits met een lichte kleur. Witte jurkjes, prachtige beige pakken of licht gele of licht grijze overhemden. Hoe je het ook combineert, deze hakken kun je naar alle gelegenheden en op elk moment van de dag dragen. 

Wij zijn benieuwd: wat zijn jouw favoriete heels van dit moment?