Accessoiretrend: minimalistische oorbellen

woensdag 14 juni 2017

Minimalisme is nog steeds een graag geziene trend. Ook op gebied van accessoires. Hoe kleiner en simpeler, des te hipper. We zoomen dit keer in op oorbellen. Meerdere ringetjes, staafjes of symbolen op een rij maakt het helemaal een minimalistisch feestje. Kledingvinder.nl heeft de tofste merken voor je op een rij gezet, zodat je meteen de mooiste minimalistische oorbellen aan kunt schaffen.

De minimalistische-oorbellen-trend is een logisch gevolg van de voortdurende Scandinavische trend van minimalistische kleding en simpele maar stijlvolle interieurs. Het een sluit bij het ander aan. Houd je van de minimalistische stijl? Dan betekent dat geen grote creolen meer in je oor, of veertjes, kraaltjes of andere tierelantijnen. Simpele en stijlvolle oorbellen voeren de boventoon, in ringetjes, staafjes, symbolen en geometrische vormen.

Draag meerdere oorbelletjes in één oor als je durft, en kies voor zilver, goud of rosé-kleurige items. Nog meer opvallen? Draag je haar dan in een hoge staart om je oren te benadrukken of kies voor een side braid: een vlecht naar de zijkant. Merken als Anna+Nina, Ivy & Liv, Fashionology, Orelia, Modemusthaves, maar ook H&M spelen onder andere in op deze trend. Less is more ladies!

Hieronder hebben we alvast wat oorbellen in minimalistische stijl voor je geselecteerd. Veel shopplezier!