De leukste fashion trends voor deze herfst en winter

dinsdag 14 september 2021

Hoewel we op dit moment nog een heerlijke nazomer beleven, komt ook de herfst alweer angstvallig dichtbij. Gelukkig kunnen we nu onze zomerjurkjes nog een paar dagen aan, maar over een tijdje denken we alweer aan heerlijke warme truien, zachtje vesten en lekkere maillots. We gaan dus alweer nadenken over de nieuwste modetrends voor de komende herfst en winter. Wat gaan we zien, wat trekken we aan en wat hangen we om? Lees snel verder om er dit najaar helemaal on trend bij te lopen.

Bling bling: wat hangen we om?

Een ding dat we in sieraden gaan terugzien de komende tijd is: the bigger the better. Eén ding is zeker, het gaat om opvallen met sieraden dit najaar. Je ziet het overal in terug. De oorringen mogen groter, de oorbellen opvallender en de kettingen lekker chunky. De choker ketting zien we nog steeds terug. Ook deze mogen lekker opvallend en dik zijn. Qua kleur zien we dat gouden sieraden al een tijdje helemaal in zijn en dat blijft dit najaar ook zeker nog zo. Je kunt kiezen voor goldplated, of gouden look, maar je kunt uiteraard ook investeren in echte gouden sieraden. Daar heb je niet alleen nu iets aan, maar is ook geweldig om voor altijd te bewaren en door te geven aan een volgende generatie. Je hebt vast zelf ook wel een mooie ring of ketting gekregen van je oma of moeder, hoe leuk is het wanneer je dat zelf later ook kunt doen? Het fijne is, goud behoudt zijn waarde. Wil je je gouden sieraden verkopen, dan kan dit bijvoorbeeld bij Goudonline. Je kunt het gratis laten taxeren zonder dat je ergens aan vast zit. Je krijgt hiervoor een taxatiepakket thuisgestuurd. 

Wat gaan we zien in de kleding?

Ook dit jaar willen er natuurlijk weer fashionable uitziet. Een voorbereid mens telt voor twee. Dus lees je alvast in over wat er in de winkels hangt voor het nieuwe seizoen. Een aantal dingen die we dit herfst/winterseizoen gaan zien:
 
• Witter dan wit

Deze winter kunnen we onszelf helemaal identificeren met een prachtig winters landschap. De kleur die we veel terug gaan zien is namelijk wit. Dit trekt zich overal in door, tops, broeken en zelfs schoenen. Je kunt jezelf dus helemaal van top tot teen hullen in een prachtige witte outfit. 

• Skiwear

Wat we ook gaan zien komende winter is de invloed van skikleding in het dagelijks modebeeld. Dat betekent dat je over straat kunt in een skibroek, dikke warme puffy winterjacks en echte moonboots. Alsof je op wintersportvakantie bent in Oostenrijk, maar dan gewoon over de Nederlandse straten. Hopelijk krijgen we dan ook een lekkere koude winter (duimen voor een elfstedentocht?) waarin we deze skiwear ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. Met zo’n warme broek en dikke moonboots kom jij een koude winter in ieder geval wel door én ben je helemaal on trend.

• Groots en meeslepend

Net als bij de sieraden mag het in de kleding ook lekker groots en chunky. En dat kan dan ook in verschillende items worden teruggezien. Bijvoorbeeld een heerlijke warme, oversized winterjas. Je weet wel, zo eentje die je ook bijna als slaapzak kunt gebruiken. Ook zien we dat de strakke skinny jeans echt wel plaats heeft gemaakt voor de wijde spijkerbroek. Leuk te combineren met een stoere boot eronder. Niet alleen de spijkerbroek, maar ook andere broeken zien we veel in een lekker wijd model. Daarnaast ook wijde truien, oversized sweaters en t-shirt. 

• Kleuren en prints

Niet alleen gaan we veel wit zien dit najaar, ook felle kleuren en prints mogen niet ontbreken. Eigenlijk alles kan en alles valt te combineren. Dit zie je ook terug in bijvoorbeeld grove gebreide truien, en geruite rokken. Je ziet veel verschillende patronen en prints terugkomen. Je mag lekker opvallen. Nu het normale leven weer een beetje terugkeert, hebben we ook meer behoefte om erop uit te gaan en ons te laten zien. Dat mag ook wel na zo’n lange tijd veel tijd thuis te hebben doorgebracht. Geen wonder dat we dit ook terug gaan zien in het modebeeld. 

• Party 

We willen onszelf dus weer laten zien. Je mag lekker over-de-top gaan en uitpakken. Alsof het elke dag feest is! We zien dus ook veel zilveren glitters en pailletten terug. Niet alleen voor een feestje voor ook voor een casual outfit. Een sexy slip dress gecombineerd met grove boots en chunky kettingen. In de winter een lekker grofgebreid vest erover en je hebt direct de juiste party mood te pakken.