Modetrends: de schoenenhits

vrijdag 16 juni 2017

Volgens mij kun je nooit genoeg schoenen hebben. De modeminnende vrouw zal dit zeker beamen. Nieuwe stappers mogen best wat kosten, het zijn immers investeringen, toch? Een opvallend eyecatching laarsje of hakje maakt een saaie outfit af. Maar goed, er is zo veel keuze! Waar wil je nou in gezien worden dit seizoen? Wij maakten een selectie van de schoenenhits voor deze herfst/winter. Shoppen maar!

Er is dit seizoen voor ieder wat wils op schoenengebied. Van platte stappers als sneakers, stoere chelsea boots en bergschoenen tot hooggehakte over the knee rijglaarzen en midi-blokhakken. Of je nu een stoere chick bent en het liefste op sneakers rondstapt of meer Kylie Jenner-esque op dijhoge laarzen wilt flaneren, keuze alom. Voor nog meer inspiratie surf je via de link naar de trendgids van ELLE.nl, waarna je in de shop van highclassfashion slaagt voor de vetste exemplaren.

Schoenengek

Wat is dat toch met vrouwen en schoenen? Vraag een vrouw naar haar verzameling en ze zal 9 van de 10 keer zeggen dat haar grootste verzameling uit schoenen bestaat. Waarom kunnen we toch nooit genoeg hiervan krijgen? Hakken zijn toch hakken? Laarzen zijn laarzen. Nee, zo zit het gewoon niet. De een heeft een gesp aan de zijkant, de ander een chic slangenmotief, de volgende franjes. Iedere schoen, ieder detail komt weer van pas bij een andere outfit. Dus het shoppen van schoenen blijft doorgaan bij iedere nieuwe kledingcollectie die uitkomt. Het enige nadeel is het gat in de portemonnee...