Dames jeans

Vanaf het begin af aan is de spijkerbroek een doorslaand succes. Oorspronkelijk werd de broek gedragen door mijnwerkers en scheepslieden omdat de broek zo stevig was. Zo konden de mannen de hele dag ongestoord doorwerken zonder dat ze bang hoefden te zijn dat hun broek scheurde.

Aantal gevonden producten: 417
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

Jeans dames

Al gauw werd de spijkerbroek ook opgemerkt in de modewereld en de rest is geschiedenis. Tegenwoordig is het een fashion item dat iedere outfit afmaakt. Designers zijn helemaal los gegaan op dames jeans waardoor er verschillende modellen zijn ontstaan. De standaard donkerblauwe jeans is inmiddels vervangen door jeans met verschillende wassingen, studs of zelfs gaten. Anderen zijn versierd met kant of zelfs met verf. Het kan niet gek genoeg voor de mode-ontwerpers. 

Verschillende dames jeans modellen

Zo heb je bijvoorbeeld de tijdloze straight leg, die prima te combineren is met een leuk t-shirt en erg tof staat met opgerolde pijpen. Dan is er natuurlijk de trendy skinny jeans. Deze broek heeft heel wat ups en downs gekend in de modewereld, maar hij zit nu al een stevige tien jaar in een stijgende lijn omhoog wat populariteit betreft. Het tegenovergestelde van de skinny jeans is de bootcut jeans. Deze heeft juist erg wijde pijpen en won vooral aan populariteit in de jaren ’60 en ’70. Nu de bohémien en hippie look weer helemaal terug zijn van weggeweest, mag de bootcut jeans dan ook niet in jouw kast ontbreken. Dan is er ook nog de boyfriend jeans. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het net alsof je de jeans van je vriend hebt gepikt. Deze broeken zijn ook erg baggy en zijn vooral voor de dames die voor een stoere uitstraling gaan. Al deze varianten zorgen voor verschillende looks, zodat jij voor welke gelegenheid dan ook een passende dames jeans kunt vinden. Al deze varianten zijn te vinden op Highclassfashion.nl. Neem dus snel een kijkje en breid je kledingcollectie uit met een tof exemplaar. Kleding vinden was nog nooit zo gemakkelijk!