Dames sweatpants

Toegegeven: het is misschien niet het meest sexy kledingstuk, maar we kunnen ook niet zonder. Dames sweatpants zijn niet meer weg te denken uit onze kledingkast, en eerlijk gezegd willen we ook helemaal niet zonder onze sweatpants leven. Bekijk eenvoudig online onze keuze aan dames sweatpants en bestel eenvoudig jouw toekomstige relaxbroek!

Dames sweatpants voor ultiem comfort

Sweatpants zijn vaak het ideale kledingstuk. Want moet je anders aan als je ziek op de bank ligt? Of als je zomaar een keer een dag of avond vrij bent en helemaal nergens meer naartoe hoeft? Of nog beter: als je net een kind hebt gekregen en je nog aan het genieten bent tijdens je zwangerschapsverlof? Precies voor deze situaties is een sweatpants het kledingstuk dat we niet willen missen. Want zeg nou zelf: er zijn soms van die dagen waarop je jezelf gewoon een keer niet wil optutten en gewoon voor het ultieme comfort wil gaan. Voor deze dagen zijn er de dames sweatpants. And we love it!

Hoewel dit kledingstuk oorspronkelijk is ontworpen in 1920 door Émile Camuset (de oprichter van Le Coq Sportif) met als doel dat atleten zich vrij konden bewegen, wordt de sweatpants tegenwoordig vaker gedragen voor comfort. Bij mannen zien we de sweatpants nog wel eens voorbijkomen in de sportschool, maar wij dames kiezen bij het sporten toch liever voor de sportleggings of yogabroeken, zodat de stof niet gaat schuren als we ons in het zweet werken. De sweatpants bewaren we dus liever voor na het sporten als we samen met manlief onze favoriete serie aan het kijken zijn op de bank met een glaasje wijn. Heerlijk ontspannen in je favoriete t-shirt en een comfortabele broek. Je partner houdt toch wel van je - wat je ook draagt. Wel willen we adviseren om toch voor een andere outfit te kiezen als je toch besluit om naar buiten te gaan. Het zijn namelijk niet de meest charmante broeken. Maar voor thuis is de sweatpants het perfecte kledingstuk om helemaal in tot rust te komen.