Jumpsuits

Chique jumpsuit

Anders dan een pantalon of rok maar minstens net zo sjiek: de jumpsuit. Steel de show op een feest of tijdens een avondje uit met jouw chique jumpsuit. 
Wij zijn helemaal fan van de jumpsuit. Degene die dit heeft bedacht is in onze ogen een genie. Want je ziet er in een jumpsuit heerlijk vrouwelijk uit, zonder enig ongemak te hebben van panty's die niet goed zitten of rokjes die omhoog kruipen. Eigenlijk geeft een jumpsuit de vrouw nog meer power en zelfverzekerdheid. Daarom weten wij: jij gaat zeker stralen in één van onze chique jumpsuits.

Een jumpsuit is eigenlijk een chique broekpak. De bovenkant en onderkant zitten aan elkaar vast met vaak een hoge taille. Chique jumpsuits zijn er gelukkig in vele soorten en maten van zeer strak en getailleerd tot wat losser en nonchalanter. Naast jumpsuits bestaan er ook playsuits, dit is de korte variant van een jumpsuit die meestal in de zomer wordt gedragen. Draag je deze met een panty dan kun je een playsuit ook goed aandoen voor een avondje uit! Gecombineerd met een paar hakken of laarsjes zie je prachtig uit. Kies voor een nonchalant of luxe exemplaar en benadruk de mooiste punten van jouw figuur. 

Lees meer