Jumpsuits

Anders dan een pantalon of rok maar minstens net zo sjiek: de jumpsuit. Steel de show op een feest of tijdens een avondje uit. Kies voor een nonchalant of luxe exemplaar en benadruk de mooiste punten van jouw figuur. Een regelrechte showstopper, dat is een jumpsuit. 

Aantal gevonden producten: 103
Sorteer op
Vorige
1 2 3

PAS JE JUMPSUIT AAN PER GELEGENHEID

Een paar pumps en wat sierraden maken jouw jumpsuit direct feestelijk en chique, perfect voor een bruiloft, feest of avondje uit. Houd je het liever casual zodat je in een jumpsuit naar je werk kan? Maak dan een combinatie met sneakers en een spijker- of leren jas. Wij hebben een aantal zeer luxe jumpsuits in ons assortiment zitten, denk aan: Ted Baker, Ralph Lauren, Fabienne Chapot, Maje en French Collection. 

HOE KIES IK EEN JUMPSUIT DIE BIJ MIJ PAST?

1. Stem de vorm van jouw jumpsuit op je figuur af?

Door de juiste keuzes te maken leidt je de aandacht af van je mindere punten en benadruk je de mooiste punten van jouw lichaam. Wil je de aandacht afleiden van je heupen of buik? Kies dan voor een opvallende bovenkant die blousig valt of veel drukke details heeft. Liever je benen iets langer laten lijken? Wijdere pijpen geven je benen lengte en laten je heupen smaller lijken. 

2. Kun je goed bewegen in jouw jumpsuit?

De pasvorm van een jumpsuit komt zeer nauw. Het verschilt zit hem soms net in een maat groter of kleiner. Om zeker te weten of je jumpsuit goed past is het belangrijk te testen of je goed je armen kan strekken, goed kunt bukken of zitten zonder dat het lijfje gaat trekken. Want een jumpsuit moet wel goed passen om met een goed gevoel de show te stelen. ;)