Dames playsuits

Zou je willen dat je in de zomer je favoriete jumpsuit ook kan dragen, maar dan in een kortere variant? Dan is een playsuit zeker iets voor jou. Dames playsuits zijn namelijk jumpsuits met korte pijpen.

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Playsuits voor dames

Hoewel playsuits allemaal korte pijpen hebben, zijn ze zeker niet allemaal hetzelfde. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende variaties wat betreft de lengte van de mouwen. Zo heb je exemplaren zonder mouwen, met straps, met korte mouwtjes, lange mouwen of met maar één mouw. Daarnaast heb je exemplaren met een diep uitgesneden hals, een ronde hals, een v-hals of een hoge col. Kortom, met de dames playsuit kun je alle kanten op, en ieder exemplaar zorgt voor een unieke look. Het kledingstuk is ideaal voor de zomer, en perfect voor de dames die niet graag in korte rokjes lopen. Je laat namelijk wel je benen zien, maar je weet ook zeker dat er niets omhoog kan waaien. Wel zo’n fijn gevoel!

De prettigste playsuits

Dames playsuits zijn ontzettend fijne kledingstukken, aangezien je niets hoeft te mixen en te matchen. Het enige wat je hoeft te doen, is het perfecte paar schoenen vinden dat past bij je playsuit. Appeltje eitje! Maar de dames die ervan houden om complete outfits bij elkaar te zoeken, kunnen ook prima slagen met een playsuit. Want wie zegt dat je een playsuit alleen in de zomer kunt dragen? Scoor een stevige panty en draag de playsuit daaroverheen. Maak het geheel af met een fijn vest of een mooie cardigan. Steek je haar op, maak mooie volle krullen of laat het stijl langs je gezicht hangen. En wat dacht je van alle prachtige kettingen en armbanden die je bij een playsuit kan dragen? Zo staan arm cuffs er bijvoorbeeld erg mooi bij. Ze zorgen ervoor dat je outfit net iets minder casual wordt. Zo kun je dus ook met een playsuit prima voor de dag komen opeen bruiloft of op kantoor!