Dames kokerrok

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Je hebt ’s ochtends een sollicitatiegesprek en ’s middags een date. Tussendoor naar huis gaan zit er niet in in verband met je strakke tijdschema dus, het wordt lastig om een passende outfit te kiezen. Dan is daar de kokerrok!

Eindeloos combineren met de kokerrok

Je wil er niet informeel uitzien tijdens een sollicitatiegesprek maar je wil er ook niet te formeel uitzien tijdens een date. Je wil geen compromissen sluiten dus je besluit om iets te dragen dat zowel formeel als informeel gedragen kan worden: een prachtige kokerrok! De kokerrok is een klassieker onder de rokken en dat is uiteraard te danken aan het tijdloze ontwerp. Marilyn Monroe liet in de film ‘Some like it hot’ al zien dat een kokerrok zowel sexy als chique kan zijn. De reden hiervoor is de nauwsluitende pasvorm die ervoor zorgt dat hij afkleedt en je beste kanten accentueert.

De kokerrok is een klassieke rok maar dit betekent natuurlijk niet dat je hem alleen maar op een klassieke manier kan dragen. Met de kokerrok kan je eindeloos combineren en dit is te danken aan de eenvoud en elegantie van de kokerrok. Een kokerrok is slechts een onderdeel van je totale outfit en daardoor zijn er vele looks mee te creëren. De kokerrok is op een date maar ook zeker tijdens een sollicitatiegesprek te dragen. Als de pasvorm goed is accentueert de dames kokerrok je beste kanten en is daardoor eindeloos te combineren met je garderobe. De kokerrok komt uit een tijd vlak na de tweede wereldoorlog, waarin behoefte was aan vernieuwing. Hij werd toen gecombineerd met een colbertje als onderdeel van een mantelpak. Vandaag de dag is de dames kokerrok een veelzijdig kledingstuk dat niet kan ontbreken in je kledingkast!