Minimizer BH's

 

 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Onder elk kledingstuk te dragen

Als je gezegend bent met een grote cupmaat kan je daar natuurlijk trots op zijn. Er zijn momenten dat het wat minder handig is en het dus goed zou zijn als ze iets kleiner overkomen. Dat kan gelukkig met de minimizer bh!

Deze bh zorgt ervoor dat je borsten kleiner lijken door de borsten te verdelen over een groter oppervlak. Natuurlijk moet je niet verwachten dat je van een cup D opeens naar een cup A gaat, maar de minimizer bh zorgt er wel voor dat je borsten ongeveer een cupmaat kleiner lijken, super handig dus en makkelijk!

Omdat de minimizer bh vooral praktisch nut heeft is hij onder onder elk kledingstuk dragen dat je maar wilt. De meeste minimizer bh’s van kledingvinder.nl zijn gemaakt van een gladde stof, waardoor hij dus niet zal opvallen onder strakkere kleding. Het woord “minimizer” klinkt alsof het minder lekker zou zitten, aangezien je de boel kleiner maakt. Dat is gelukkig niet het geval. De minimizer bh’s zijn namelijk gewoon comfortabel. Daarnaast heb je amper door dat je een minimizer bh draagt, omdat de schouderbandjes wat breder zijn. Hoewel de minimizer bh vooral praktisch nut heeft, betekent dit niet dat hij minder sexy hoeft te zijn! kledingvinder.nl heeft verschillende uitvoeringen, variërend van basic naar sexy. Neem bijvoorbeeld de Minimizer Beugel bh van Hunkemöller, deze uitvoering is mooi elegant zwart en afgewerkt met een strikje. De minimizer bh kan je dus eigenlijk alles geven wat een normale bh ook kan; comfort en sexiness. Maak je op deze manier dus nooit meer zorgen over die momenten dat je liever een kleinere cup gewild had, want dat is helemaal niet nodig met deze minimizer bh!