Plak BH's

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

plak bh’s geven Vrijwel onzichtbare ondersteuning

Je wil er op je best uitzien voor een feestje en je hebt je mooiste jurk opgezocht. Een prachtige jurk met een open rug en je kijkt er al lang naar uit om hem eindelijk weer eens te dragen. Je staat voor de spiegel en je ziet er op je best uit er is alleen een klein dingetje waar je je nog aan stoort: de schouderbandjes en die vreselijke bh-band in je rug.
Je hele outfit is verpest door die afleidende bandjes. In deze situatie zijn de plak bh’s van Highclassfashion.nl de perfecte oplossing! Een plak bh houdt namelijk schouders en de rug geheel vrij maar biedt optimale ondersteuning.

Een plak bh heeft geen bandjes op de schouders of in de rug, maar bestaat uit twee losse cups die steeds weer opnieuw te gebruiken zijn. De twee losse cups worden op de borsten geplakt door middel van een huidvriendelijke plakrand. Vervolgens worden de cups naar binnen gedrukt en aan elkaar vastgehaakt om zo een push up effect te creëren. Het plakeffect blijft ook na het wassen, dus de plak bh is keer op keer weer te gebruiken. Reinig hem simpelweg met water en zeep en hij is gelijk opnieuw te gebruiken! De plak bh is ontworpen om te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een jurk met open rug en/ of schouders en zorgt ervoor dat bh-bandjes niet afleiden van de prachtige jurk. Plak bh’s zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ze zijn vrijwel onzichtbaar als je hem draagt maar geeft toch voldoende ondersteuning.