Push up BH's

 

 

Aantal gevonden producten: 132
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4

Push up bh’s Voor alle maten

Wil je je rondingen wat meer naar voren laten komen en je borsten wat groter laten lijken? De push up bh is je geschenk uit de hemel.
Push up bh’s hebben een een vulling in de cups zitten waardoor de borsten optisch groter lijken en je een verleidelijk decolleté krijgt. De borsten worden letterlijk een stukje omhoog gepusht, waardoor zelfs de kleinste cupmaten meer body krijgen. Haal dus het maximale uit je borsten en maak jezelf sexyer met een mooie en comfortabele push up bh!

Dat push up bh’s je borsten groter laten lijken betekent niet dat ze alleen voor de vrouw met een kleinere cupmaat zijn. Want ook de grotere cupmaten hebben profijt van deze bh. De push up bh zorgt er namelijk ook voor dat de borsten een mooiere en vollere vorm krijgen. Je kan bij kledingvinder.nl natuurlijk kiezen tussen de hoeveelheid push-up in je bh’s. Net zoals er de minimizer is voor de vrouwen die hun borsten kleiner willen laten lijken, heb je ook de maximizer. Ideaal voor de vrouwen met een kleine cup die het maximale volume uit hun decolleté willen halen. Voel je supersexy in de Lady from Shanghai Maximizer van Marlies Dekkers bijvoorbeeld. Deze push up bh maakt je verleidelijk met de sensuele halter-bandjes en de gouden glitters en accenten. Toch liever een basic-modelletje puur om shirtje wat beter uit te laten komen? Dan heeft DKNY een complete lijn met basic push up bh’s die natuurlijk allemaal te vinden zijn op kledingvinder.nl. Ook voor de dames met een grotere cupmaat zijn er push up bh’s te vinden in het assortiment, tot zelfs cup F! Dus show those goods en voel je sexy in de push up bh’s van kledingvinder.nl.