Strapless bh's

 

 

Voor elk moment

De trouwerij van je beste vriendin komt er aan en hoewel je zelf niet de bruid bent, wil je toch op je mooist voor de dag komen. Een mooi jurkje met open schouders helpt daar natuurlijk aan mee, maar die wil je niet laten ontsieren door die bandjes van je bh.

Wat is de oplossing dan? Een strapless bh! Deze bh heeft geen bandjes die afbreuk doen aan de schoonheid van jouw jurk of truitje met open schouders. Je vraagt je nu misschien wel af hoe dit stukje magie nou eigenlijk werkt. De band aan de onderkant van de strapless bh is hetgeen wat het gebrek van de bandjes compenseert, waardoor die dus helemaal niet meer nodig zijn. Een hele handige uitvinding die je veel plezier kan bezorgen.

De strapless bh is voor meer dan alleen speciale gelegenheden, want je kan hem elke dag dragen.  Er zitten namelijk meer voordelen aan. De (huid)irritaties die je krijgt van de bandjes van een gewone bh zijn nu namelijk ook verleden tijd door de strapless bh. Daarnaast komt het accent veel meer op je borsten te liggen door de manier waarop de borsten in de bh zitten en dat kan natuurlijk nooit kwaad! Dit alles betekent overigens niet dat de functionaliteit ten koste gaat van de schoonheid. Bekijk het assortiment van kledingvinder.nl en laat je verrassen door het grote aanbod en de verschillende soorten strapless bh’s. Neem bijvoorbeeld de Retrolution Strapless bh van Gossard, waar een stuk corset aan vast zit om alles nog beter te laten uitkomen. Toch behoefte aan wat minder stof? Bekijk dan de Flawless Strapless bh van Emporio Armani, een mooie en eenvoudige bh die zowel sexy als elegant is. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over de bandjes die je outfit ontsieren dankzij de strapless bh’s.