Dames hipster

Wil je graag iets meer comfort dan een string, maar geen boxer - lastig die pijpjes die opkrullen - maar wel sexy lingerie? Wij tippen de hipster. Een kruising tussen een string en een boxershort.

 

Ideaal ondergoed

Geen pijpjes die opkrullen, geen stof tussen je billen, maar wel: een sexy bilpartij! Je draagt een comfortabel broekje, maar je billen zijn wel goed verpakt. Bij dames hipsters worden je billen namelijk net niet helemaal bedekt. Hipsters kunnen heel sexy en romantisch zijn in een kanten uitvoering. Ben je meer van het basic ondergoed, kies dan voor een katoenen broekje. Met een leuke print geef je die hipster de uitstraling die je wilt.

Naast dat een hipster je een meer geklede achterkant geeft is het ook een ideale slip wanneer regelmatig heupbroeken draagt. Het is dan minder waarschijnlijk dat je ondergoed boven je broek uit komt vanwege de lage positie op je billen. Daarom is een hipster ook ideaal om onder een rokje te dragen. Je bent wat meer gekleed dan wanneer je alleen een string draagt onder je rokje. En draag je ook een panty, dan heb je geen last van omhoog krullende stukjes stof. kledingvinder.nl heeft een ruim assortiment van dames hipsters voor je op een rijtje gezet. Zoek je romantisch en kant, kijk dan bij de dames hipsters van Chantelle of Guess. De hipsters van Schiesser zijn ideaal voor de momenten dat je een meer basic hipster zoekt voor tijdens het sporten bijvoorbeeld.