Dames string

Elegante, vrouwelijke lingerie van heupstring tot tanga: Highclassfashion heeft een uitgebreide collectie mooie strings in verschillende stijlen, maten en materialen.

Strings: Handig en praktisch

Het is niet zo dat we dit stuk ondergoed al jaren dragen. Pas in de jaren zeventig werd de string populair bij het grote publiek. Daarvoor werd het eigenlijk alleen door exotische dansers gedragen, voornamelijk in Brazilië. In 2003 nam de verkoop van de string echt toe. Het was toen één van de snelst verkopende kledingstijlen onder vrouwen. Vlak de mannen overigens niet uit, het schijnt dat twintig procent van de mannen op regelmatige basis een string draagt.

Naast dat een string een ontzettend sexy imago heeft, dragen veel dames een string omdat het een heel praktische werking heeft. Draag je strakkere broeken en rokken, dan zie je als je een slip draagt de randen van je slip door je kleding zitten. Je billen worden dan in vieren gedeeld, en dat is niet altijd even charmant. Met een string heb je dit probleem niet, de bovenkant van een dames string valt weg onder de band van je broek of rok. Doordat de stof verder tussen je billen geleidt zijn er geen randjes van pijpjes of dergelijke te zien.

Niet alleen sexy

Overigens zijn strings dus echt niet alleen om sexy of verleidelijk te zijn, de dames string dient ook een praktisch doel. Of je nu sexy wilt zijn of je de string vanuit praktische overwegingen draagt, en dat kan overigens zelfs bij het sporten zijn, voor elk doel vind je ook een bijpassend model. Highclassfashion.nl heeft bijvoorbeeld strings met kant en strikjes, super schattig, sexy of romantisch van bijvoorbeeld Hunkemöller of Guess. Maar wil je prettig zittend ondergoed dat niet opkruipt of in je vel snijdt, kijk dan eens bij de strings van Calvin Klein of Emporio Armani. Deze zijn van katoen en daardoor ademend. Door de zachte stof zijn ze ideaal om in te sporten.