Dames string

Aantal gevonden producten: 142
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4

Strings: Handig en praktisch

Elegante, vrouwelijke lingerie van heupstring tot tanga: Highclassfashion heeft een uitgebreide collectie mooie strings in verschillende stijlen, maten en materialen.
Het is niet zo dat we dit stuk ondergoed al jaren dragen. Pas in de jaren zeventig werd de string populair bij het grote publiek. Daarvoor werd het eigenlijk alleen door exotische dansers gedragen, voornamelijk in Brazilië. In 2003 nam de verkoop van de string echt toe. Het was toen één van de snelst verkopende kledingstijlen onder vrouwen. Vlak de mannen overigens niet uit, het schijnt dat twintig procent van de mannen op regelmatige basis een string draagt.

Naast dat een string een ontzettend sexy imago heeft, dragen veel dames een string omdat het een heel praktische werking heeft. Draag je strakkere broeken en rokken, dan zie je als je een slip draagt de randen van je slip door je kleding zitten. Je billen worden dan in vieren gedeeld, en dat is niet altijd even charmant. Met een string heb je dit probleem niet, de bovenkant van een dames string valt weg onder de band van je broek of rok. Doordat de stof verder tussen je billen geleidt zijn er geen randjes van pijpjes of dergelijke te zien.

Lees meer