Ballerina schoenen

Ballerina schoenen zijn al sinds de zeventiende eeuw een musthave in de schoenencollectie van iedere vrouw. De schoenen kregen helemaal een boost in populariteit nadat Audrey Hepburn ze droeg in combinatie met skinny jeans in de film Funny Face in 1957. En ook nu zijn ballerina schoenen hot! 

Ballerina schoenen: altijd in stijl

Sinds Audrey Hepburn de elegante schoentjes droeg in 1957 zijn ballerina's niet meer weg te denken uit het modebeeld. Elk jaar zien we ze weer terugkomen, en dat is niet zo gek. Ballerina schoenen zijn simpel, schattig, vrouwelijk en een stuk comfortabeler dan hakken. Daarom zijn wij er bij Kledingvinder.nl zo gek op. Ballerina's zijn te combineren met zowel rokken en jurkjes als met broeken, zodat je ze bij elke gelegenheid kunt dragen. Als je een paar ballerina's hebt, hoef je over de juiste schoenen dus niet meer na te denken. 

Dans de dag door op je ballerina schoenen

Ballerina schoenen zijn te verkrijgen in alle denkbare kleuren en stijlen, zodat er voor iedere outfit een passend paar te vinden is. Wil je jouw look een beetje pit meegeven? Ga dan voor een paar ballerina’s met een gespje, een strikje, studs of een printje. Zo geef je net een beetje extra aan je outfit, terwijl je kan kiezen tussen verschillende stijlen. Ga voor chique ballerina schoenen van Poelman of Gabriele, die je combineert met een pantalon en elegante blouse. Of draag je ballerina's juist onder een ripped jeans en off shoulder top voor een combinatie tussen vrouwelijk en casual. Op Highclassfashion.nl vind je ballerina’s van merken als Le Ballon, Tamaris en van Haren, maar ook kun je hier voor merken als G-Star, Michael Kors en Tommy Hilfiger prima slagen. Kortom, voor iedere vrouw is er wel een ballerina die bij haar stijl past. Duik dus snel in onze ruime collectie en ontdek jouw favoriete paar.