Dames Mocassins

Dames mocassins

Altijd stijlvol voor de dag komen doe je met een goed paar mocassins. Mocassins zijn namelijk één van de oudste soorten schoenen die er zijn.
Oorspronkelijk werden mocassins gedragen door de indianen, want zij wisten maar al te goed dat schoenen zowel stijlvol moesten zijn als comfortabel. Sinds de schoenen naar Europa zijn gekomen, zijn ze niet meer weg te slaan uit de modewereld. Oorspronkelijk werden mocassins gemaakt van zacht leer en zaten er borduursels op de neus van de schoenen, maar tegenwoordig kun je ze in allerlei materialen, kleuren en prints krijgen. Ga voor een zwart paar en draag ze zonder een nette pantalon, afgemaakt met een strakke blouse en blazer voor een klassieke look.

Prachtige mocassins voor iedere stijl

Wil je liever je outfit wat meer opfleuren? Ga dan voor een felgekleurd paar en draag dit onder een simpele, casual outfit voor net dat beetje extra. Voor de dames die niet van al te veel poespas houden zijn er de simpele mocassins zonder extra details voor een mooie strakke look. Maar ook de vrouwen die wel wat extra's willen kunnen slagen met een mooi paar mocassins schoenen, dat afgewerkt is met een gespje of een strikje. Kortom, mocassins zijn de perfecte schoenen voor iedere dag en iedere gelegenheid. Als echte fashionista hoor jij dus in ieder geval één paar in je kast te hebben liggen. De mocassins schoenen die je op Highclassfashion.nl tegenkomt, zijn van topmerken als Michael Kors, Ulla Popken en Geox. Zo kun jij met deze tijdloze schoenen altijd goed voor de dag komen.