Nette dames schoenen

Kleren maken de man, maar ook de vrouw. Een net paar schoenen geeft een boost aan je outfit en zorgt ervoor dat je er zakelijk en fashionable tegelijk uitziet. 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Maak je nonchalante outfit net

Pumps, laarsjes en sneakers. Bij elke outfit zoek je weer een ander paar schoenen uit. Een vrouw kan nooit teveel schoenen hebben, toch? Maar heb je ook wel een net paar schoenen in je kledingkast? Die mogen daar niet in ontbreken. Ze zijn geschikt voor een feest, receptie en een avondje uit. Wij hebben een mooi assortiment van nette schoenen voor je op een rijtje gezet. Hier vind je vast iets tussen wat bij de garderobe in jouw kledingkast klopt.

Nette damesschoenen hoef je echt niet alleen met een net (vrouwen)pak te combineren. Ze kunnen elke outfit afmaken. Ze geven bijvoorbeeld een nonchalant jurkje een leuke twist. Of een wat lossere broek waarvan je denkt dat je hem normaal alleen op je vrije dag kunt dragen, kun je best combineren met nette damesschoenen om er voor te zorgen dat je die broek ook naar je werk aan kunt.

Combinatie van materiaal en kleur

Het is natuurlijk de kunst om je schoen aan te laten sluiten op je outfit. Maar de ene nette schoen is natuurlijk de ander niet. Veel voorkomend is de zwarte schoen, of bruin. Maar kijk ook eens een stapje verder naar een krokodillen- of slangenprint, lak of metallic. Die prints klinken nu misschien heftig, maar je zult zien dat als je de rest van je outfit neutraal houdt, je nette damesschoenen echt een eyecatcher worden waar anderen niet omheen kunnen! Variëren doe je overigens niet alleen met het materiaal, maar ook met een verschil in veters of soort zool. Een dikkere zool geeft je schoen een stoere look, een dunnere zool zorgt voor meer elegantie. Kies op Highclassfashion.nl wat bij jou past!