Heren chino's

Aantal gevonden producten: 37
Sorteer op

Chino’s voor heren

Voor die warmere dagen waarop je toch liever niet in een korte broek wil lopen, zijn er de heren chino’s. Deze broeken zijn uitermate geschikt voor de man met een uitgesproken kledingstijl die gezien wil worden, want deze broeken hebben vaak een opvallende kleur.
Een grote plus is dat de broeken gemaakt zijn van katoen en dus erg fijn zitten. Hier zijn ze dan ook voor gemaakt. Heren chino’s zijn namelijk uitgevonden voor het Britse leger. De stof is namelijk erg stevig waardoor de broeken lang meegaan. Later werden de chino’s veel gedragen door studenten op universiteiten. Zo werd de chino populair gemaakt door de jeugd. Vandaag de dag zijn heren chino’s nog steeds een goede keuze als het gaat om het kiezen van een goede broek. 

Fashionable variëren met de heren chino

Heren chino’s kun je op verschillende manieren dragen. Zo kun je ze prima dragen met een mooie denim blouse. Als je dan voor een khaki kleurige chino gaat, krijg je een mooi, zomers effect. Daarnaast kun je ook een smart look creëeren met de chino. Ga je voor de chique stijl, dan draag je ‘m met een net overhemd, een blazer en nette schoenen. Zo kun je ook tijdens de zomer er op je best uitzien, zonder dat je je kantoor uitzweet. Tot slot is het leuk om je chino te combineren met een wit shirt en witte sneakers. Zo krijg je een urban look en loop je er stijlvol bij. Voor een extra speelse look, kun je je pijpen ook nog eens oprollen. Kortom, de chino is super veelzijdig. Shop ‘m nu snel online op Highclassfashion.nl