Heren regenjas

Ons land staat nu eenmaal bekend om de seizoenen en de daarbij behorende kou en regen. En daarom is een regenjas zo gek nog niet! Een echte musthave voor in de Nederlandse kledingkast.

In stijl door de regen met een heren regenjas

Ga je op de fiets door de regen, denk dan ook aan een regenbroek, want niets zo vervelend als die plakkende natte benen als je eenmaal je op plaats van bestemming bent. Maar als je loopt kun je ook al erg nat worden! Soms is de paraplu die je hebt meegenomen dan niet voldoende. Trek dan gewoon die regenjas van je kapstok. Op Highclassfashion.nl hebben we een ruim assortiment heren regenjassen, waar je de regenjas van jouw keuze kunt vinden. Bijvoorbeeld praktisch en waterdicht voor als je de hond gaat uitlaten, tot super stylish voor als je door de motregen door de stad loopt of even ergens een kop koffie gaat drinken.

Niet elke regenjas is die zwarte grote jas met reflecterende strepen die je in de herfst vaak in het straatbeeld ziet. Een capuchon is bijvoorbeeld heel handig aan je jas, maar misschien heb je wel altijd een pet op en is die capuchon maar extra materiaal? Vaak hebben heren regenjassen ook extra ruimte in de kraag waar je je capuchon heel handig in kunt opbergen. Rits ‘m dicht en je kunt gewoon door de stad lopen zonder dat er op je rug iets achter je aan flappert. Daarnaast kun je kiezen uit gevoerde heren regenjassen tegen de koud, ritsen of drukknopen of een grote opstaande kraag waar je je in kunt verstoppen tegen de wind. En niet alleen in het dagelijks leven is zo’n heren regenjas handig, ook als je een fervent buitensporter bent blijf jij droog! Schuw daarbij ook de felgekleurde regenjas niet, zo val je extra op in het verkeer.