Winterjassen

Als je in de winter veel buiten bent, dan is het belangrijk dat je een kwalitatief goede jas hebt, die het liefst vele jaren mee kan! Wij hebben een combinatie van warme en modieuze jassen in ons assortiment. 

Heren winterjassen 2018/2019

Volgens de klimaatvoorspellingen zullen de winters komende jaren alleen nog maar kouder worden. Om je alvast voor te bereiden op eventuele kou komende winter, kun je één van onze heerlijk warme heren winterjassen shoppen. Eenvoudig online te bekijken en je weet direct of jouw gewenste winterjas nog op voorraad is. Wij hebben een aantal zeer warme en tevens modieuze jassen voor je uitgezocht. Zo loop jij er deze winter stijlvol en warm bij, dat is toch wel fijn! Een jas waarmee je goed op het werk kunt verschijnen maar ook met je kinderen in kunt gaan voetballen. Want praktisch is toch wel het keyword voor veel mannen, wij hebben daar aan gedacht! Daarnaast hebben wij ook uitsluitend sportieve of alleen chique heren winterjassen in ons assortiment. Voor ieder wat wils! 

Stoer, net of hip

Een dunnere jas zal je niet warm genoeg houden als je veel stil staat. Ben je veel in beweging, bijvoorbeeld op de fiets naar je werk, dan zul je het al snel te warm hebben in een dikke jas met donzen voering. Bedenk wat je nodig hebt, en vindt het op Highclassfashion.nl Gebruik je je jas voornamelijk in je vrije tijd, dan kun je gaan voor iets hips met kleur en bijvoorbeeld een glimmende stof. Kaki, zwart en navy zijn kleuren die je dit seizoen veel ziet. Stoffen die veel gebruikt worden zijn katoen, en wol. Deze materialen houden je, samen met je sjaal, muts en handschoenen, warm in de winter. Eén van onze favoriete merken voor de extreme kou is toch wel Canada Goose, mooie winddichte heren jassen met donsvulling. 

Naast het gebruik van je winterjas is het handig om van tevoren te bedenken voor welke gelegenheden je de jas gebruikt. Trek je je jas over een pak aan, dan staat het mooier als je hier een nette, misschien langere, parka aantrekt in plaats van een dikkere, donzen jas met bijvoorbeeld een kunstbontkraag. Kijk eens bij het merk McGregor, dit merk heeft nette jassen, dikkere jassen gevoerd met bont en leren jassen. Sportieve winterjas Als je een sportieve activiteit gaat ondernemen kleed je je natuurlijk warm of tegen de wind. Een goede jas is daarbij heel belangrijk. Als je bijvoorbeeld gaat zeilen is het belangrijk dat je geen last hebt van de wind. Kies dan voor een windjack, dat er voor zorgt dat je niet afkoelt door de wind. Kijk gewoon eens op Highclassfashion.nl om te zien wat er bij je past. Winterjassen genoeg!