Heren kostuums & colberts

Ons brede assortiment heren colberts van merken als Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Emperio Armani, bekijk snel onze collectie!


Aantal gevonden producten: 496
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

Waarom een heren colbert?

Elke man hoort er eigenlijk één te hebben: een heren colbert. Het is een klassiek kledingstuk dat je op vele gelegenheden kunt gebruiken. Met een heren colbert aan zie je er direct sjiek, zakelijk of netjes uit, afhankelijk van de kleding waar je het met combineert. Denk aan een (net)werkborrel, een trouwerij, een jubileumfeest, een sollicitatiegesprek. Heren colberts zijn geschikt voor vele doeleinden.

Hoe combineer je een Heren colbert?


Zoals we hierboven al hebben aangegeven, is de kledingcombinatie bij een colbert voor mannen afhankelijk van de gelegenheid. Wil je een colbert aan naar een sollicitatiegesprek? Dan raden wij aan om daaronder een nette pantalon, effen zwarte of spijkerbroek te dragen. (afhankelijk van wat passend is bij dat bedrijf natuurlijk!) Wil je er netjes maar toch nonchalant uit zien? Dan kun je een spijkerbroek, t-shirt en sneakers bij een colbert dragen. Liever helemaal sjiek? Combineer je colbert en nette broek dan met een overhemd, stropdas en nette leren schoenen.

Voor een feest, of etentje zijn de colberts van Van Gils geschikt. Deze zijn netjes, zonder dat ze te overdressed zijn. Daarnaast zijn ze ook nog goed betaalbaar. Ben je een liefhebber van italiaanse maatpakken? Dan verwijzen we je richting Tommy Hilfiger of Hugo Boss of Emporio Armani natuurlijk!

Heren accessoires

Maak je look compleet op High Class Fashion door ook een blik op ons assortiment heren accessoires te werpen. Hier vind je onder andere horloges van vooraanstaande merken, manchetknopen, paraplu's, riemen, dassen en strikken.