Colbert heren

Aantal gevonden producten: 124
Sorteer op
Vorige
1 2 3

COLBERT HEREN: TOPPUNT VAN STIJL

Hét kledingstuk om je zakelijke outfit helemaal mee af te maken, is natuurlijk het colbert voor heren. Trek ‘m aan, doe het knoopje dicht, en je bent klaar om te gaan. Met een heren colbert geef je je outfit direct een indrukwekkende touch. Ga voor klassiek zwart, stijlvol blauw of gedurfd wit. Gecombineerd met de juiste broek, schoeisel en accessoires zie jij er gegarandeerd uit om door een ringetje te halen!

Met een heren colbert aan zie je er op je best uit (vinden wij). Hoewel het colbert voor heren eerst op de markt kwam als populair, informeel en zelfs sportief jasje, werd het colbert in de jaren ’60 en ’70 gebombardeerd tot het toppunt van stijl. In die tijd kwam de vrijetijdskleding namelijk op en werd het colbert voor heren gepromoveerd tot het universele jasje voor iedere gelegenheid.

Nu, zo’n vijftig jaar later, is dit jasje dat nog steeds, en dat is maar goed ook. Heren colberts zien er geweldig uit, zijn comfortabel en kunnen ook nog eens fungeren als jas. Je ziet er met gemak netjes en chique uit als je een colbert combineert met een overhemd, das, nette broek en mooie schoenen. Ga je voor een meer casual look? Dan combineer je jouw heren colbert gewoon met een t-shirt en jeans.

Lees meer