Heren pantalons

Een pantalon is voor nettere gelegenheden een heel geschikt kledingstuk. Het staat een stuk zakelijker en chiquer dan een spijkerbroek. Zelfs al draag je er alleen een effen t-shirt op, dan lijkt het al een stuk netter dan wanneer je dat shirt op een spijkerbroek draagt. Met weinig moeite kun je er dus erg representatief uitzien. Wij houden daarvan, niet teveel gedoe, wel veel effect! Op High Class Fashion hebben we een enorm aanbod aan verschillende soorten heren pantalons.

DE MAN VAN NU DRAAGT EEN PANTALON

Bij een pantalon denken wij tegenwoordig niet meer aan een stijve broek die vooral door studenten gedragen wordt. Een pantalon hoeft tegenwoordig niet meer heel stijf te zijn. Combineer een donkerblauwe pantalon bijvoorbeeld eens, als het kan, met een spijkerblouse. Je zult zien dat dat best netjes staat, maar toch nog vlot. Is een spijkerblouse eigenlijk al te casual voor jouw werkvloer, trek dan een mooi overhemd aan en een dun vestje. Een trendy trui gecombineerd met een overhemd kan ook prima. En tijdens de hete zomerdagen kun je er ook prima een wit t-shirt op dragen om wel zakelijk maar toch luchtig aan het werk te gaan.

KLEDING ALS VISITEKAARTJE, DRAAG EEN PANTALON VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK

Als je om je heen kijkt zul je zien dat mode voor mannen steeds belangrijker wordt en dat er genoeg mannen zijn die tijd besteden aan een verzorgd en modieus uiterlijk. Daar horen volgens ons ook pantalons bij.
Als je een pantalon aan hebt vraag je je misschien af wat voor schoenen je er bij aan moet trekken. Dat hoeft op zich niet heel moeilijk te zijn. Bij een nette gelegenheid trek je een mooi (nep)leren paar aan, met een slanke neus. Volgens de etiquette moet je ervoor zorgen dat je een riem in dezelfde kleur als je schoenen hebt. Klinkt misschien stijf, maar je zult zien dat dit heel verzorgd staat. Je look is nu één geheel. Als je het echt af wilt maken, match je ook de kleur van je sokken bij je riem en schoenen.
Naast nette schoenen kun je er ook voor kiezen om een enkellaars onder je pantalon dragen. Ideaal voor als het wat kouder is en je bang bent dat de kou door je pijpen omhoog kruipt. Want naast er goed uitzien, wil je je natuurlijk ook wel warm en comfortabel voelen in je kleding.
Een nettere, hogere sneaker is ook echt geen schande om onder je pantalon te dragen. Laat het alleen niet je afgetrapte gympies zijn waar je ook in gaat klussen. Een pantalon blijft een net kledingstuk. Dus kies wel voor je mooiste sneakers in een neutrale kleur. Kijk op onze site om te zien wat voor pantalon bij jou past!