Badjas voor heren

Aantal gevonden producten: 2
Sorteer op

badjas heren: echt voor de man

Je heb 's avonds gesport en je wil nog even op de bank hangen. Om nu gelijk weer een hele outfit aan te trekken is wellicht iets teveel van het goede. Een badjas is nu het ideale kledingstuk! Highclassfashion.nl zet de heerlijkste badjassen voor heren op een rijtje.
Misschien denk je dat een badjas voor vrouwen is, maar de oorsprong van de badjas ligt bij de man! In de 18e eeuw was de badjas een kamerjas, die door de heer des huizes werd gedragen, vergezeld door een glas cognac en een sigaar. Deze mannen ontvingen zelfs bezoek terwijl ze hun kamerjas aan hadden. Badjassen voor heren werden zelfs als chique gezien. Tegenwoordig worden badjassen voor heren voor allerlei doeleinden gedragen. 

Een badjas is heel geschikt voor een moment van ontspanning. Niet alleen voor na het sporten, maar ook op zondagochtend als jij een ontbijtje maakt om daarna weer lekker in bed te kruipen. Ben je klaar in je badjas, dan gooi je ‘m gewoon af en stap je in je gewone kleding. Makkelijk zat. Maar wat voor badjas wil je? Badjassen voor heren zijn er in verschillende uitvoeringen en gemaakt van verschillende materialen. Wil je een heerlijk zachte voor op de bank of wil je er ook modieus uitzien? Kijk in het laatste geval eens tussen de heren badjassen van velours. Deze gevallen zien er wat chiquer uit. Badjassen voor heren zijn er daarnaast met of zonder capuchon en met of zonder zakken. Highclassfashion.nl heeft een uitgebreid assortiment aan badjassen voor heren, met keuze tussen alle mogelijke kleuren, opdrukken, motieven of stoffen. Gegarandeerd succes!