Heren slips

Aantal gevonden producten: 36
Sorteer op

heren slips met perfecte pasvorm

Een goede slip hoort natuurlijk altijd in je onderbroekenla te liggen. Er was een tijd dat de zogenoemde ‘ tighty-whiteys’ niet meer in de mode waren, maar tegenwoordig mogen de heren slips weer helemaal.
Denk bijvoorbeeld aan de Emporio Armani campagne met Calvin Harris. Die campagne laat zien dat de heren slip mannelijk, stoer en stiekem ook best sexy is. Zo heel gek vinden wij het dus ook niet dat heren slips weer populair zijn. Naast dat ze er voor zorgen dat je er mannelijk uitziet, hebben ze namelijk ook een veel betere pasvorm dan bijvoorbeeld boxers. Hierdoor zijn heren slips perfect voor de sportieve man, omdat ze tijdens het hardlopen veel beter op hun plek blijven zitten. Nooit meer een vervelende onderbroek die verschuift en schuurt tijdens het fietsen of hardlopen, maar gewoon een onderbroek die doet wat hij hoort te doen. 

heren slips voor mannen met stijl

Tegenwoordig zijn heren slips ook al lang niet meer in saaie kleuren te verkrijgen. Natuurlijk doet de zwarte heren slip het ook nog altijd goed, maar voor de dagen dat je onder je kleding toch voor een wat opvallender exemplaar wil gaan, kun je tegenwoordig ook goed slagen. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke varianten van Diesel of Guess. Op Highclassfashion.nl staan de hipste heren slips voor je klaar van merken als Calvin Klein, Sloggi en Tommy Hilfiger. Deze topmerken zorgen ervoor dat jij altijd comfortabel voor de dag kunt komen en er zelfs onder je kleding op je best uitziet. Zeg dag tegen vervelende onderbroeken, en hallo tegen de mannelijke en sexy heren slips!